© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton tuskissaan: ”Mekaanikkonikin itkivät Malesiassa”

Lewis Hamiltonin kausi on ollut poikkeuksellisen epäonninen. Hän on MM-taistelussa 23 pisteen takamatkalla Nico Rosbergiin, kun jäljellä on viisi osakilpailua.

Malesiassa Hamilton oli jo matkalla ylivoimaiseen voittoon ja samalla takaisin MM-pistejohtoon, mutta moottori hajosi 16 kierrosta ennen maalia.

– Nämä vastoinkäymiset koettelevat nyt minua ja tahtotilaani. Tunnen todella, että minua testataan pohjamutia myöten. Myös persoonaani. Pystynkö pitämään pääni pystyssä ja taistelemaan itseni takaisin MM-kärkeen? Hamilton kysyy Motorsport.comilla.

– Kyse ei ole siitä, miten kaatuu, vaan miten nousee ylös. Ja tämä ei koske vain minua vaan koko tiimiäni. Näin kyyneleitä mekaanikkojeni silmissä Malesian jälkeen, joten kyllä nämä ovat isoja asioita heillekin. Myös he tuntevat saman tuskan.

– Meidän on oltava entistä vahvempia nimenomaan yhdessä. On pysyttävä positiivisena, koska viisi kilpailua on vielä edessä. Minulla on kaksi moottoria jäljellä ja on pakko uskoa, että ne riittävät, Hamilton sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!