© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton herkistyi: ”Tulee ikävä, mutta joskus kaikkien on aika mennä”

Lewis Hamilton kehuu vuolaasti entistä tallikaveriaan Jenson Buttonia ja harmittelee, kun tämä pitää välivuoden 2017.

Kaksikko ajoi yhdessä McLarenilla 2010-2012.

– Hän on ollut loistava kuljettaja jo vuosikausia, yksi parhaista ja pidetyimmistä F1:ssä. Olin vielä koululainen, kun katselin hänen uransa ensimmäistä GP-kilpailua TV:stä. Haaveilin silloin olevani joskus itsekin radalla F1:ssä ja on jotenkin uskomatonta, että olemme nyt molemmat täällä, Hamilton hehkuttaa Crash.netillä.

– Ensi vuonna hän pääsee elämään normaalia elämää ja tekemään asioita, joita ei ole kyennyt tekemään vuosiin. Meidän tulee häntä todella kova ikävä, mutta joskus kaikkien on aika mennä. Niin käy vielä minullekin, mutta elämä jatkuu ajouran jälkeenkin, maailmanmestari kyynelehti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!