© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton: ”Haluan tuntea että olen antanut kaikkeni”

Lewis Hamilton on ajanut uransa aikana F1-osakilpailun Yhdysvalloissa viidesti ja voittanut niistä neljä. Nyt olisi voitettava se viides, ettei Nico Rosberg karkaa maailmanmestaruuteen.

Herrojen ero on neljä kilpailua ennen kauden loppumista 33 pistettä.

– Kisoja on jäljellä neljä. En voi tehdä muuta kuin antaa kaikkeni. On vain vedettävä kaikki peliin, vaikka toki pyrin siihen joka ikinen viikonloppu. Haluan tuntea kilpailun jälkeen, että olen antanut ihan kaikkeni, Hamilton sanoo Sky Sportsille.

– En aio antaa piiruakaan periksi.

Hamiltonille Yhdysvallat on erityinen paikka.

– Rakastan Yhdysvaltoja, tätä kulttuuria ja näitä ihmisiä. Tämä on minulle kuin toinen kotikilpailu. Viime vuonna varmistin juuri täällä mestaruuden, se oli yksi urani kohokohtia. On kuin amerikkalaisfanit olisivat adoptoineet minut, joten yritän kanavoida siitä itselleni kaiken mahdollisen energian.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!