© Kuva: Getty Images

Lehti: Tämä asia hiertää Valtteri Bottaksen sopimusneuvotteluissa

Williamsin Valtteri Bottas on tällä hetkellä F1-siirtomarkkinoiden kuumin nimi. Suomalaispilotin uskotaan tasapainoilevan tällä hetkellä Williams-jatkon ja Renault-talliin siirtymisen välillä.

Renault on kontannut tällä kaudella, mutta automerkin rahallisella tuella sillä on kapasiteettia nousta tulevaisuudessa. Williams on puolestaan tällä hetkellä suorituskyvyssä edellä, mutta suuntaus on ollut huolestuttava.

Auto Motor und Sportin tietojen mukaan Bottas ja brittitalli haluavat kyllä jatkaa yhteistyötään, mutta erimielisyyttä on käyty sopimuksen kestosta. Bottakselle riittäisi yhden vuoden pahvi, mutta talli haluaisi sitoa kuljettajan itseensä kahdeksi kaudeksi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!