© Kuva: Getty Images

Kuva: Hauska kuva paljastaa McLarenin ”nuukailun” – otti käyttöön entiselle kuljettajalleen kuuluneet renkaanlämmittimet

F1-talli McLaren on tunnettu pikkutarkasta työskentelystään. Tämän seikan huomioon ottaen tallin tämänpäiväisistä mainoskuvauksista otettu kuva herättääkin suurta hilpeyttä.

Stoffel Vandoorne kiersi rataa tämän vuoden MP4-31 -autolla Rockinhamissa Isossa-Britanniassa. Ajovuoroaan odottavasta belgialaisesta otettu kuva paljastuu kuitenkin hauska yksityiskohta: McLaren-Hondan renkaita lämmitettiin renkaidenlämmittimillä, jotka ovat kuuluneet ennen Lewis Hamiltonille.

Hamilton ajoi tallissa 2007-2012 napaten ison tukun osakilpailuvoittoja sekä maailmanmestaruuden vuonna 2008. Mercedekselle brittikuljettaja siirtyi kaudeksi 2013. Renkaidenlämmittimet ovat siis pölytyyneet varastossa useamman kauden ajan, ennen kuin ne otettiin takaisin käyttöön mainosajoa varten.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!