© Kuva: Getty Images

Kuva: Jarrut pettivät pelottavasti – F1-kuski antoi mielipiteensä käsimerkein

Haasin Romain Grosjeanin Malesian GP loppui lyhyeen ranskalaisen auton etujarrun hajottua pitkän suoran jarrutuksessa. Grosjean kärsi jarruongelmista myös edellisessä osakilpailussa Singaporessa.

Grosjeanin vasen etujarru poksahti rikki hänen aloittaessa jarrutuksen viimeiseen mutkaan. Auto liukui hurjalla vauhdilla ulos radalta, mutta onneksi nykyaikaisten asfalttialueiden sijasta auton vauhdin otti pois vanha kunnon hiekkaeste. Grosjean liukui radan ulkopuolella turvallisesti pysähdyksiin keskeyttäen.

Kävellessään takaisin varikolle turhautunut Grosjean ei malttanut olla näyttämättä mielipidettään TV-kameroille. Keskisormelta vältyttiin, mutta peukku alaspäin ei jätä epäselväksi, mitä mieltä Grosjean on tallin jatkuvista jarrumurheista.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!