© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkösen musiikkivalinta nosti supersuositun suomalaisen bändin myös F1-kansan korville

Myöhemmin loppukaudesta ajettavan USA:n GP:n järjestäjät ovat julkaisseet mielenkiintoista markkinointimateriaalia F1-kuljettajiin liittyen.

Austinissa sijaitsevan radan kotisivuille on kerätty lista F1-kuljettajien valinnoista kappaleiksi, joita he kuuntelisivat ajaessaan USA:n valtateillä. Useimmat vauhtiveikot valitsivat tuttuja rock-klassikoita ja rap-kappaleita, mutta Kimi Räikkönen veti jälleen ässän hihastaan erottumalla joukosta edukseen.

Suomalaisen valitsemalta kolmen kappaleen listalta löytyy yksi kappale, jonka sanoja ulkomailla varmasti ihmetellään. PMMP:n coveroima Pikkuveli erottuu muista kappaleista paitsi suomen kielellään, myös sen rauhallisella otteellaan.

Lisäksi Räikkösen muut biisivalinnat ovat American A Horse With No Name sekä Steppenwolfin Born to be Wild.

Tutustu muiden kuljettajien valintoihin tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!