© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen tylynä tallikaveriinsa vertailusta: ”Minulle on ihan sama”

Ferrari-kuljettajien asetelma on tällä kaudella kääntynyt päälaelleen verrattuna viime kauteen. Kimi Räikkönen on MM-pisteissä edellä tallikaveriaan Sebastian Vetteliä, kun viime kaudella Räikkönen jäi Vettelille peräti 128 pistettä.

Räikkönen starttaa Japanin GP:hen kolmannesta ruudusta voitettuaan jo yhdeksättä kertaa tällä kaudella tallikaverinsa aika-ajoissa. Räikkönen johtaa aika-ajovertailussa tallikaveriaan. Vettel on ollut suomalaista parempi kahdeksan kertaa.

Räikkönen ei silti ole kiinnostunut, pärjääkö hän paremmin kuin Vettel. Vain voittaminen merkitsee suomalaiselle.

– Minulle on ihan sama, sijoitunko MM-sarjassa kolmanneksi, neljänneksi vai viidenneksi tai Vettelin edelle. Haluamme voittaa. Emme ole mukana minkään muun syyn takia, Räikkönen sanoi La Gazetta dello Sportin mukaan.

Vettel ei myöskään ollut kiinnostunut, kumpi Ferrari-kuskeista on tällä hetkellä pisteissä edellä.

– En edes tiedä, onko minulla enemmän vai vähemmän pisteitä kuin Kimillä, saksalainen totesi.

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.