© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen avasi upeaa ohitustaan Japanin GP:ssä – kaksi autoa jäi taakse

Kimi Räikkönen vastasi Japanin GP:n upeimmasta ohituksesta. Räikkönen sijoittui kisassa viidenneksi, lue Räikkösen kommentit kisasta täältä.

Räikkönen osoitti ajotaitonsa ohittamalla 14. kierroksella upeasti kaksi autoa yhdellä ohituksella. Räikkönen lähti pääsuoralla ohittamaan Sergio Pereziä, samalla jäi taakse myös Renault-kuski Jolyon Palmer.

– Tiesin, että Sergio lähtee kääntämään oikealle. Käänsin sitten vielä enemmän oikealle ja menin molempien ohi. Tuoreilla renkailla ja imun avulla se onnistui aika hyvin, Räikkönen avasi ohitustaan Auto Motor und Sportin mukaan.

Lue myös Räikkösen mietteet Japanin GP:n kierroksella ohitettavista täältä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!