© Kuva: Getty Images

Jolyon Palmer haluaa jatkaa epätoivoisesti Renaultilla: ”Olisin paljon nopeampi 2017”

Jolyon Palmer sanoo olevansa ensi kaudella paljon parempi ja kokonaisvaltaisempi kuljettaja, jos Renault vain tekee jatkosopimuksen hänen kanssaan.

Palmer tuli tiimiin täksi kaudeksi Romain Grosjeanin tilalle. Malesiassa viime viikonloppuna hän ajoi ensimmäisen MM-pisteensä.

– Mielestäni minua pitää verrata vain Kevin Magnusseniin, koska ajamme samanlaisella autolla. Hän oli alkukaudesta minua parempi, mutta kun olen päässyt sinuiksi auton kanssa, olemme olleet nyt mielestäni ihan yhtä hyviä, Palmer sanoo F1 Todayn mukaan.

– Haluan ehdottomasti jatkaa Renaultilla ja tiedän että ensi kaudella meillä on taatusti paljon parempi auto. Olen oppinut valtavan paljon tällä kaudella, eikä se ole ollut aina helppoa. Virheitäkin tulee vielä, mutta mielestäni olen ajanut oikein hyvin.

– Pitää kuitenkin muistaa, että olen rookie. Jos olen täällä vielä 2017, olen aivan varmasti nopeampi ja paljon kokonaisvaltaisempi kuljettaja. Olen oppinut virheistäni, Palmer vakuutteli.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!