© Kuva: Getty Images

Jenson Button myöntää: ”Voi olla, etten palaa enää”

McLarenin Jenson Button sanoo, ettei malta odottaa kauden loppumista. Button ei aja ensi kaudella, vaan toimii McLarenin neuvonantajana. On epäselvää, palaako hän takaisin 2018 vai ei.

Buttonille on sopimusteknisesti ovi auki paluulle 2018, mutta se ei ole lainkaan varmaa.

– Minun ideani on olla ajamatta ensi kaudella, en oikein tiedä, tulenko ajamaan enää koskaan. Voi olla, että puolen vuoden päästä olen eri mieltä, nyt en tiedä. Kun juttelin Ron Denniksen kanssa Spassa, teimme yhdessä tällaisen päätöksen.

Ron Denniksen lähdöllä on spekuloitu, mutta se ei vaikuta Buttoniin.

-Ne ovat pelkkiä spekulointeja ja huhuja, odotetaan ja katsotaan, mitä tapahtuu.

Joka tapauksessa Button on innoissaan kauden loppumisesta.

– En malta odottaa. Lasken jo päivä, haluaisin että kaikki loput kilpailut olisivat peräkkäisinä viikonloppuina, Button sanoo Motorsport.comille.

– Minulla on niin paljon tekemistä, en aio jäädä rannalle makailemaan. Ensi vuodesta tulee todella jännittävä ja mielenkiintoinen.

Voisi kuvitella, ettei ole helppo lähteä ajamaan, kun tietää, mitä on tulossa.

– Ei se ole ollenkaan omituinen tilanne. Rakastan kilpaa ajamista, se on aina tosi hauskaa. Ei se tosin niin hauskaa ole kuin joskus ennen, mikä johtuu sääntömuutoksista, Button heittää piikin.

– Mutta on se silti kivaa. Austinissa oli mahtava tunnelma, samoin on täällä Meksikossa. Mutta kyllä Abu Dhabi tulee olemaan viimeisenä kilpailuna hienoin, perheenikin tulee sinne ja paljon ystäviäni, se on upea paikka.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!