© Kuva: Getty Images

Jatkaako Hamilton mediapeliään? Toisi toteutuessaan roimat sakot

Mercedeksen Lewis Hamilton joutuu kohtaamaan jälleen kerran kohtaamaan suuren vihamiehensä, kun kansainvälinen autoliitto FIA on määrännyt hänet ottamaan osaa tuelvan torstain lehdistötilaisuuteen.

FIA määrää sattumanvaraisesti pienen määrän kuljettajia vastaamaan kansainvälisen lehdistön esittämiin kysymyksiin ennen ajotouhujen alkamista. Useimmiten meno on puisevaa, ja Hamilton toi oman mielipiteensä hyvin julki viime kisaviikonloppuna Japanissa. Ensiksi hän leikki koko torstain lehdistötilaisuuden puhelimensa Snapchat-sovelluksella ja vstaillen ympäripyöreästi kommenteihin. Saatuaan kritiikkiä asiasta medialta päätti Hamilton marssia pois seuraavan päivän mediatilaisuudestaan sulkien samalla joiltakin F1-toimittajilta mahdollisuuden seurata hänen sosiaalisen median tilejään. Hamiltonin mielestä fanien tulisi esittää kysymykset kuljettajille.

Torstaina Hamiltonin oletetaan saapuvan paikalle. FIA voi rangaista kuljettajaa tuntuvilla sakoilla, mikäli hänen katsotaan laiminlyöneen pakollisen lehdistötilaisuuden ilman hyvää perustetta. Torstaina nähdään, onko Hamiltonilla pokkaa jatkaa boikottiaan lehdistön kanssa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!