© Kuva: Mattias Persson

Huikeita moottoriurheilu-uutisia! Suomalainen F1-lupaus upeaan voittoon F3-kilpailussa

Niko Kari on ajanut voittoon Imolan F3-kilpailussa. Suomalainen huippulupaus nousi kärkeen ja voittoon upealla ohituksella sarjan kärkimiehestä Lance Strollista kahdeksan minuuttia ennen ruutulippua.

Voitto oli kakkosruudusta startanneelle suomalaiselle ensimmäinen F3-sarjassa. Red Bullin junioriohjelmaan kuuluva suomalainen on sinivalkoisen F1-tulevaisuuden suurin lupaus. Viime vuonna ensimmäisen formulakautensa ajanut 17-vuotias Kari voitti F4-sarjan ylivoimaisesti.

Kari tarvitsee lisää vastaavanlaisia huippusijoituksia varmistaakseen jatkonsa Red Bullin ohjelmassa. Energiajuomajätin tukemana F1-sarjaan ovat nousseet muun muassa Sebastian Vettel ja Max Verstappen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!