© Kuva: Getty Images

Haasin pomo positiivisena: ”Tiedämme nyt mihin tämä auto pystyy”

Haasin F1-pomo Günther Steiner pitää tiimin avauskautta kokonaisuutena positiivisena – siitäkin huolimatta, ettei pisteitä ole tullut myöhemmin samaan tahtiin kuin Romain Grosjeanin loistavalla alkukaudella.

Grosjean on ollut kauden aikana neljästi pisteillä, parhaimmillaan viides. Vaikka pisteitä on tullut viimeksi heinäkuussa Itävallassa, pääsivät molemmat Haasin autot Suzukan aika-ajoissa Q3:een.

– Rohkaiseva asia on se, että tiedämme nyt, mihin tämä auto pystyy, Steiner sanoo.

– Alkukaudesta pisteitä tuli hienosti, mutta olemme olleet myös tällä kaudella seitsemän kertaa sijalla 11. Ei se nyt tietenkään mitään huikeita fiiliksiä aiheuta, mutta on se hyvä asia meille. Kun edellämme on viisi hyvää tiimiä, ja jos mitään odottamatonta ei tapahdu, tämä on tasomme nyt. Se on ihan loogista.

– Olemme mielestäni menossa kohti parempaa. Emme ole jämähtäneet paikoillemme, vaikka näidenkin asemien säilyttäminen kauden lopussa olisi meille hyvä asia. Tämä on kuitenkin avauskautemme F1:ssä, ensi vuosi on ihan eri juttu, Steiner sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!