© Kuva: Getty Images

Haasilta katastrofikisa Meksikossa: ”Auto oli täysi susi!”

Haasin Meksikon GP meni täydellisesti pieleen. Esteban Gutierrez oli kotikisassaan 19:s, Romain Grosjean vasta 20:s, mikä on hänen kauden huonoin sijoituksensa. Kaksikon taakse jäi vain Manorin Esteban Ocon.

Grosjean joutui aloittamaan kilpailun varikolta, kun hänen autoonsa vaihdettiin lattia kesken aika-ajon. Kilpailu meni heti alusta asti pieleen.

– Vaihdoimme osia autoon saadaksemme selville, mikä on pielessä. Mutta emme löytäneet mitään ratkaisua, auto oli täysi susi kilpailussa, Grosjean manasi F1 Todayn mukaan.

– Emme saaneet mitään onnistumaan, auto oli koko ajan todella hankala käsitellä ja ajaa. Se aliohjasi ja yliohjasi vuorotellen, mikä on todella epäjohdonmukaista. En tiennyt yhtään, mitä milloinkin tulisi tapahtumaan. Tunne oli todella outo ja epämiellyttävä, Grosjean ihmetteli.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!