© Kuva: Getty Images

Force Indialle huhuttu Pascal Wehrlein: ”Olen onnellinen jos jatkan Manorilla”

Pascal Wehrlein sanoo olevansa täysin tyytyväinen Manorilla, vaikka hänet on linkitetty mediassa ensi kaudeksi Force Indian rattiin.

Tallissa on ajopaikka vapaana, kun Nico Hülkenberg valitsi Renaultin.

– Totta kai olisi hienoa päästä mahdollisimman hyvään tiimiin. Katsotaan, mitä tapahtuu. Olen oikein tyytyväinen, jos jatkan Manorilla ensi kaudella. Tiimi on mennyt viime vuodesta todella paljon eteenpäin. ja mielestäni meillä olisi mahdollisuus ottaa ensi kaudellakin iso askel eteenpäin, Wehrlein sanoo F1i.comilla.

– Mutta vakuutan, ettei minulla ole vielä edes minkäänlaista hajua, missä ensi kaudella ajan. Olisi silti hienoa jatkaa Manorin positiivista tarinaa. Vielä viime kaudella olimme pari sekuntia joka kierroksella hitaampia kuin toiseksi huonoin tiimi, nyt tilanne on täysin toinen, saksalainen kommentoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!