© Kuva: Getty Images

Ferrari-pomolta jälleen kehut Kimi Räikköselle

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene on jälleen kerran kehaissut suomalaistähteään Kimi Räikköstä. Italialaistiimin käskijän mielestä Räikkönen on ajanut tällä kaudella paremmin kuin pitkään aikaan.

Räikkönen jäi kahdella aiemmalla Ferrari-kaudellaan pahasti tallikavereidensa Fernando Alonson ja Sebastian Vettelin jalkoihin, mutta tänä vuonna suomalainen on pistänyt Vetteliä paikoin komeasti pataan. Ennen kauden neljää viimeistä osakilpailua Räikkönen on yhteispisteissä Vettelin edellä. Arrivabenen mielestä tämä on täysin Räikkösen itsensä ansiota.

– Kaikki ovat aina yllättyneitä Kimin parantuneesta vauhdista, mutta ei siinä minusta ole mitään yllättävää. Hän on maailmanmestari ja pirun nopea. Hän on ehkä kärsinyt viimeisen parin kauden aikana, mutta nyt hän pystyy jälleen luottamaan talliin ja ympärillään työskenteleviin ihmisiin, Arrivabene toteaa Autosportille.

Juuri luottamus kuljettajan ja tallin välillä on parantunut Arrivabenen havaintojen mukaan huomattavasti, ja se näkyy myös Räikkösen suorituskyvyssä.

– Hän tekee parhaansa, kunhan kaikki hänen ympärillään ovat luotettavia. Hänellä on myös nyt hyvä suhde tallikaveriinsa Sebastianiin, joka auttaa myös, Arrivabene kiittelee.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!