© Kuva: Getty Images

Fernando Alonso yllättää: Playstation salainen ase huippusuorituksissa!

McLarenin Fernando Alonson startit ovat herättäneet tänä vuonna ansaittua ihailua. Viime kilpailussa Malesiassa espanjalainen nousi avauskierroksella upeat kymmenen sijaa, ja yhteensä hän on tienannut viimeisessä viidessä kilpailussa ensimmäisen kierroksen aikana messevät 29 sijoitusta. Torstaina lehdistötilaisuudessa esiintynyt Alonso saikin kertoa hymyssä suin selityksiä upeille nousuille.

– Siinä on kyse vähän kaikesta, kokemuksesta, vaistoista ja vähän riskistäkin. Onneakin totta kai tarvitaan. Ensimmäisiin mutkiin tultaessa valitsen linjani ja silloin on myös tuurista kiinni, ettei edessä satu mitään. Mutta olen 16 vuoden mittaisen F1-urani aikana onnistuntu avauskierroksilla niin useasti, ettei se voi olla kiinni pelkästään onnesta, Alonso analysoi.

Alonso paljasti myös yllättävän työkalun, jolla hän treenaa lähtöjä kotioloissa.

– Starttaan joskus Playstation-kisoissa viimeisestä ruudusta. Se on hyvää harjoitusta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!