© Kuva: Getty Images

F1-kuskimarkkinoilla tapahtumassa yllätyssiirto

Renault-tallissa uuden näytönpaikan F1-sarjassa saanut Kevin Magnussen käy neuvotteluja tallivaihdosta, uutisoi motorsport.com.

Ranskalaistallin lisäksi McLarenilla 2014 ja yhden kilpailun 2015 kilpaillut tanskalainen ei aio jäädä odottamaan, josko ranskalaistalli aikoisi sittenkin pitää toisen tallin tämänvuotisista kuljettajista. Toiseen autoon jo varmistettu Nico Hülkenberg.

Motorsport.comin mukaan Haas tarjoaa Magnussenille kaksivuotista sopimusta ilman velvoitetta sponsorirahan tuomisesta talliin. Mikäli uutinen pitää paikkaansa, tietää tämä samalla Esteban Gutierrezin lähtöä tallista. Meksikolaiskuljettaja on jäänyt auttamatta amerikkalaistallin toisen kuljettajan Romain Grosjeanin jalkohiin tällä kaudella. Ferrarin tukema meksikolainen ei ole saavuttanut tällä kaudella yhtäkään MM-pistettä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!