© Kuva: Getty Images

F1-kuski suuttui tallilleen – vaatimuksiin päästä tallikaverin ohitse ei suostuttu

Renault’n Jolyon Palmer oli erittäin pettynyt tiiminsä toimintaan eilisessä USA:n GP:ssä. Palmer koki oman kisansa menneen pilalle tallikaveri Kevin Magnussenin takia.

Palmer vietti leijonanosan kilpailun alkupuolesta tanskalaiskuljettajan takana. Palmerin vauhti olisi ollut parempaa, mutta hän ei päässyt iskuetäisyydelle toisesta Renault-kuljettajasta. Perässäajo tuhosi lopulta Palmerin renkaat, joiden seurauksena hänen vauhtinsa romahti. Magnussen oli lopulta ruutulipulla 11. ja kaksi sijaa tallikaveriaan korkeammalla, vaikka hän teki yhden varikkostopin enemmän.

Palmer ei ollut tallinsa järkähtämättömyydestä mielissään kilpailun jälkeen.

– Olin Keviniä nopeampi, mutta en päässyt ohitse hänestä. Kysyin tiimiä monta kertaa pyytäen heiltä käskyä Kevinille päästää minut ohitse. Olin hänen takanaan 30 kierrosta, ja ilman pidättelyä olisin ollut paljon nopeampi. Mielestäni tämä oli tallilta ratkaisuna vikatikki, Palmer totesi Autosportille.

Magnussen tipahti lopulta rangaistuksen myötä sijalle 12, mutta Palmerin mielestä hänen vauhtinsa olisi riittänyt kenties jopa taisteluun pisteistä.

– Siksi tämä on suuri pettymys.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!