© Kuva: Getty Images

Esteban Gutierrez haluaa näyttää kotiyleisölle – aggressiivisesti kisaan!

Haasin meksikolaiskuljettajalla Esteban Gutierrezilla on paljon näytettävää Meksikon GP:ssä.

Hänen on vakuutettava tallin johto kyvyistään – ensi kauden ajopaikka on kaikkea muuta kuin selvä MM-pisteiden nollakerholaiselle. Lisäksi hän haluaa tietenkin menestyä fanaattisen ja runsaslukuisen kotiyleisönsä edessä.

Niinpä Gutierrez on valinnut melkoisen riskaabelin ja aggressiivisen rengastaktiikan. Hänellä on ainoastaan yhdet mediumit. Ne on pakko käyttää sääntöjen mukaan kilpailussa, joten hän ei pysty ajamaan harjoituksissa niillä.

Yhden mediumsetin lisäksi Gutierrezilla on viidet pehmeät ja seitsemät superpehmeät renkaat. Paine on kova ja se näkyy rengasvalinnoissa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!