© Kuva: Getty Images

Ecclestone ja Kanadan GP saamassa sopimuksen aikaiseksi

Kanadan GP on ensi kauden kalenterissa mukana ehdollisena. Kilpailun järjestäjät ovat kuitenkin varmoja, että kisa ajetaan.

Montrealin GP on kalenterissa 11. heinäkuuta. Motorsport.comin mukaan kyse on siitä, että radan infrastruktuuria ja myös itse rataa on parannettava. Vuonna 2014 tehdyn sopimuksen mukaan varikko, kontrollitorni ja lääkintäkeskus valmistuvat lopulliseen muotoonsa ensi vuonna. Työt eivät ole kuitenkaan edenneet aikataulussa, eikä valmista vielä ensi vuonna ole.

Kanadan GP:n promoottori Francois Dumontier oli viikonloppuna Austinissa neuvottelemassa Bernie Ecclestonen ja Jean Todtin kanssa.

– Olen melko varma, että pääsemme sopimukseen pian. Uskoisin, että saamme aikaan sopimuksen, jonka mukaan loput työt pitää valmistua vuoden 2019 aikana, se olisi meille oikein hyvä asia, Dumontier sanoo.

Sopimus pitää saada aikaan marraskuun loppuun mennessä, koska silloin FIA julkaisee lopullisen kalenterin kaudelle 2017.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!