© Kuva: Getty Images

Daniel Ricciardo pitää jalat maassa: ”En ala liiaksi hulluttelemaan”

Daniel Ricciardo sanoo olevansa motivoituneempi kuin koskaan ennen loppukauden kilpailuja.

Ricciardo nappasi komean voiton Malesiassa, Japanissa hänellä oli kuitenkin ongelmia autonsa kanssa ja hän jäi kuudenneksi.

Seitsemässä viime GP:ssä australialainen on ollut viidesti palkintopallilla.

– Fiilikseni on ollut viime viikot ihan huikea, eikä edes pelkästään Malesian voittoni vuoksi. F1 ei ole kuin tennis: kun peli kulkee, se kulkee. Vaikka kuljettaja olisi loistovireessä, mutta auto ei kulje, et voi asialle mitään, Ricciardo sanoo Red Bullin nettisivuilla.

– Olen tuntenut oloni hyväksi koko kauden. Olen kunnossa ja itseluottamukseni on nyt parempi kuin koskaan. Automme on kehittynyt hienosti koko ajan ja olen päässyt nyt säännöllisesti palkintopallille. Eikä sitäkään faktaa voi kiistää, että Max Verstappenin suoritukset ovat ajaneet minuakin painamaan yhä kovempaa.

Ricciardo aikoo kuitenkin pitää jalat maassa, vaikka onkin MM-pisteissä kolmantena.

– Jo ennen Malesian voittoani tilanne oli hyvä, ei siitä ole syytä liikaa intoilla. Asioita ei pitää päästää käsistään ja alkaa liiaksi hulluttelemaan. En aio yhden voiton vuoksi muuttaa asennoitumistani kilpailuihin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!