© Kuva: Getty Images

Christian Horner paljastaa: ”Annoin Ricciardon ja Verstappenin kilpailla reilusti”

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kertoo, että antoi tallinsa kuljettajille Daniel Ricciardolle ja Max Verstappenille luvan kilpailla keskenään Malesiassa, vaikka he olivat kaksoisjohdossa.

Ricciardo piti kärkipaikkansa ja voitti lopulta 1,4 sekunnin erolla.

– Tein päätöksen, että he saavat kilpailla toisiaan vastaan. Ohjeeni oli: saatte kilpailla reilusti, mutta muistakaa, että meidän on satava ne kaksoisvoitosta tulevat 43 pistettä, Horner sanoo Planet F1:lle.

– Ja niin he toimivatkin. Mielestäni oli ihan oikein antaa heidän taistella voitosta. Päätös osoitti, että kunnioitamme yhtä paljon molempia kuljettajiamme. Kumpikin heistä on erittäin hyvä kuljettaja. En kokenut tilannetta omalta kannaltanikaan epämukavaksi, se oli helppo päätös, Horner sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!