© Kuva: Getty Images

Christian Horner: ”Oli valtava helpotus nähdä Ricciardon voittavan”

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner paljastaa olleensa helpottunut, kun Daniel Ricciardo otti Malesiassa viimein kauden avausvoittonsa.

Jo Espanjassa ja Monacossa Ricciardo oli lähellä, mutta tiimi tyri heikolla taktiikalla etenkin Monacon mahdollisuudet.

– Danielilla on ollut paljon kakkossijoja tällä kaudella. Hän on menettänyt voittoja ilman omaa syytään. Yleensä epäonni kasautuu ja kun niin käy, se saattaa kestää koko kauden, Horner kertoo Motorsport.comille.

– Olin erittäin helpottunut, kun näin hänen ajavan ykkösenä ruutulipulle Malesiassa. Hän pääsi juhlimaan omalla uniikilla tyylillään palkintopallille ja on pakko sanoa, että hän on tällä hetkellä erittäin suosittu kuljettaja, jonka moni toivoo voittavan kilpailuja.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!