© Kuva: Getty Images

Carlos Sainzin osake nousi USA:n GP:ssä – huikea taistelu vanhalla moottorilla!

Toro Rosson kyyti on kauden mittaan hyytynyt koko ajan. Viime kauden Ferrarin moottoreita ei ole voinut kehittää, joten muut ovat tulleet takaa ohi.

USA:n GP:ssä Carlos Sainz jr taisteli kuitenkin upeasti jopa viitossijasta ihan loppuun saakka. Kokenut McLarenin Fernando Alonso pystyi ohitukseen viimeistä edellisellä kierroksella.

– Löimme likoon kaikki, mitä pystyimme. Rengastaktiikkamme onnistui, vaikka siinä oli pieni riski. Laskimme, että olisimme taktiikallamme sijalla 12 tässä kilpailussa. Virtuaalisen turva-auton jälkeen olimme yhtäkkiä Felipe Massan ja Fernando Alonson edellä, Sainz kertoi tyytyväisenä MTV Sportin haastattelussa.

– Lopussa renkaat alkoivat sulaa alle, mutta tein sen, minkä pystyin. Kun ottaa huomioon, että ajamme vanhalla Ferrarin moottorilla, jota ei voi kehittää, tämä kuudes sija oli ihan loistava saavutus, Sainz hymyili tyytyväisenä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!