© Kuva: Getty Images

Brittilehdeltä kyseenalaisia arvosanoja – Hamiltonin ja Verstappenin viikonlopuille täysi kymppi

Brittilehti Autosport on antanut perinteiseen tapaan arvosanansa F1-kuljettajille edellisesta F1-viikonlopusta. Arvosanat nostavat jälleen kerran ylös kulmakarvan jos toisenkin.

Autosport huomioi koko viikonlopun suoritukset, joten kouluarvosanaa ei tule peilata pelkästään sunnuntain kilpailun tapahtumiin. Tämä selittänee keskeyttämään joutuneen Lewis Hamiltonin täyden kympin. Red Bullilla paremman arvosanan sai kuitenkin toiseksi ajanut Max Verstappen, kun taas upeasti voittoon kaasutellut Daniel Ricciardo sai yhden arvosanan heikomman todistuksen.

Suomalaiskuljettajat saivat molemmat arvosanakseen kahdeksan. Kimi Räikkösen suoritusta kuvaillaan ”jälleen yhdeksi kohtuulliseksi”, Valtteri Bottas sai puolestaan satikutia aika-ajopettymyksestään, jossa hän jäi niukasti ulos päätösosiosta.

Kympin arvosanan nappasi myös kilpailussa seitsemänneksi kivunnut Fernando Alonso, joka ei edes yrittänyt aika-ajoissa lähtöruuturangaistustensa takia.

Ensimmäisessä mutkassa kolaroinut Sebastian Vettel sai arvosanakseen kuutosen. Mukana rähinässä sekä myöhemmin Räikkösen kanssa renkaita kolisetellut Nico Rosberg sai pykälää paremman arvion. Hänen sunnuntaitaan kuvailtiin onnekkaaksi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.