© Kuva: Getty Images

Brawn myöntää F1-paluun houkuttelevan mielessä – yhdellä ehdolla

Ross Brawn myöntää olevansa kiinnostunut tekemään paluun F1-sarjan pariin, mutta vain, mikäli hän pystyy auttamaan sarjaa kehittymään ja parantamaan mielenkiintoaan.

Benettonilla, Ferrarilla, omaa nimeään kantaneella Brawnilla ja Mercedeksellä tulosta tehnyt Brawn jätti F1-piirit vuoden 2013 jälkeen, kun hän koki olonsa Mercedeksellä uhatuksi. Brawnin nimi on kuitenkin toistuvasti yhdistety useisiin talleihin. Viimeksi häntä oltiin viemässä takaisin Ferrarille.

Brawn kommentoi itse Daily Telegraphille nyt omia tulevaisuudenaatoksiaa. F1 saattaa kuulua myös niihin.

– Voisin tehdä paluun lajin pariin, mutta en missään nimessä enää tallipäällikkönä. Tein siinä virassa jo kaikkeni, toistaisin vain jatkossa iteäni. Mutta haluaisin auttaa tekemään F1-sarjasta jälleen houkuttelevamman vaihtoehdon katsojille. Se homma kiinnostaisi minua kovasti, Brawn paljastaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!