© Kuva: Getty Images

Bernie Ecclestone peruu taas puheitaan: ”Nico Rosbergin mestaruus olisi todella tärkeä F1:lle”

Vielä jokunen päivä sitten Bernie Ecclestone sanoi, että Nico Rosbergin maailmanmestaruudesta olisi hyötyä vain hänelle, muttei lajille. Nyt hän on kääntänyt kelkkansa täydellisesti.

Ecclestone selitteli puheitaan jälleen kerran väärinymmärryksellä.

– Joudun vaikeuksiin, kun ihmiset kysyvät minulta, kuka on kaikkien aikojen paras mestari. Sanon aina Lewis Hamilton, koska hän matkustaa koko ajan ympäri maailmaa ja tapaa paljon erilaisia hmisiä, on usein TV:ssäkin. Hän on superia F1:lle, Ecclestone sanoo Sky Italialle.

– Olisiko hyvä, jos hän voittaisi jälleen mestaruuden? Totta kai olisi.

– Mutta toisaalta Nico Rosberg olisi uusi mestari. Ja uusi mestari on aina todella tärkeä asia tälle lajille. Ja hän tuntuu kasvaneen ulos vanhasta minästään, hän on nyt paljon avoimempi, paljon parempi. Olen häneen todella tyytyväinen, Ecclestone kääntää puheitaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!