© Kuva: Getty Images

Arrivabene Vettel-gatesta: ”Tällaista ei tapahdu enää koskaan”

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene piti Meksikossa palaverin Sebastian Vettelin kanssa tämän käytöksestä. Arrivabene on varma, ettei sama toistu enää koskaan.

Vettel hermostui totaalisesti, kun Max Verstappenille ei heti annettu rangaistusta oikaisemisesta. Se tuli heti maalin jälkeen, mutta Vettel oli jo ehtinyt raivoamaan, näyttämään kansainvälisiä käsimerkkejä sekä hasitattelemaan tiimiradiossa FIA:n kilpailujohtajalle Charlie Whitingille.

– Hän pyysi Charlielta anteeksi ja keskustelin asiasta Sebastianin kanssa kahden kesken. En halua repostella näitä asioita median kautta. Hän pyysi anteeksi minultakin ja olen varma, ettei tällaista tapahdu enää uudestaan, Arrivabene sanoi F1i.comilla.

Tallipäällikkö myös tukisti FIA:a päätöksenteon viipymisestä. Max Verstappen sai rangaistuksensa heti kilpailun jälkeen, mutta Vettel ehti juhlimaan kolmossijaansa palkintopallille, kunnes se vietiin häneltä vasta paljon myöhemmin.

– Kun katsoo mitä tapahtui, sitä voisi miettiä, pystyisikö FIA tekemään näistä päätöksiään hiukan aikaisemmin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!