© Kuva: Getty Images

Video: Räikköseltä upea taisto, Bottaksella vaaratilanne varikolla – katso Singaporen GP:n parhaat palat

F1-sarjan virallisilla verkkosivuilla on julkaista video eilisen Singaporen GP:n parhaista paloista.

Tapahtumarikkaassa osakilpailussa suomalaiskuljettajat Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas saivat paljon näkyvyyttä, joskin päinvastaisista syistä.

Räikkösen upea ajo ja erityisesti taistelu Lewis Hamiltonia vastaan keräsi paljon kehuja. Bottaksen kilpailu meni taas plörinäksi jo startissa hänen kolaroitua Jenson Buttonin kanssa. Myöhemmin myös turvavyöt tuottivat ongelmia, ennen kuin Williams pysähtyi lopullisesti varikkoboksiin.

Bottaksella oli myös hiuksia nostattava läheltä piti -tilanne varikolla. Ensiksi suomalainen päästettiin varikolla matkaan Sebastian Vettelin rinnalle. Tämän lisäksi Bottas oli lähellä lanata toisen tallin mekaanikon ylitse tämän koikkelehtiessa siirtämään pulttipyssyjä.

Katso video kilpailun kohokodista tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!