© Kuva: Getty Images

Video: Kovalainen palomiehenä, Hamilton kolaroijana – tässä Singaporen GP:n ikimuistoisimmat

Singaporessa on sattunut ja tapahtunut vuosien aikana paljon. Kolareiden ja tiukkojen taistojen lisäksi myös kulisseissa ja takajoukoissa on riittänyt viihdettä suurelle yleisölle.

Lotus Caterhamilla kisannut Heikki Kovalainen järjesti yhden kauden 2010 ikimuistoisimmista hetkistä omalla maaliintulollaan. Suomalaisen auto syttyi palamaan kilpailun viimeisellä kierroksella, mutta neuvokas suomalainen ajoi liekehtivät autonsa pääsuoralla maalilinjan ylitse varmistaen sijoituksen. Tämän jälkeen hän tarttui itse sammutuskalustoon tukahduttaen liekit.

Lewis Hamilton hallitsee nykyisin sarjaa, mutta hänelläkin on ollut omat synkät hetkensä Singaporessa. Vuonna 2010 hän kolaroi kärkitaistossa Red Bullin Mark Webberin kanssa menettäen ison tukun MM-pisteitä. Loppukaudesta ne olisivat voineet riittää jopa maailmanmestaruuteen. Hamilton oli kolaroijana myös vuoden 2011 kilpailussa.

Katso F1-sarjan kooste Singaporen GP:n ikimuistoisimmista suorituksista tästä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!