© Kuva: Getty Images

Video: Hamiltonin päätä ei huimaa – uhkarohkeaa leikkiä tiikerin kanssa

F1-sarjan hallitsevan maailmanmestari Lewis Hamilton on tunnettu huimapäisistä tempauksistaan F1-ratojen ulkopuolella. Brittikuski avaa siviilielämäänsä avoimesti sosiaalisen median kautta.

Nyt Hamilton on julkaissut sosiaalisen median tileillään videon, jossa hän leikkii perin vaarallista leikkiä aidon villipedon kanssa. Hamilton hiipii videolla Nicole-nimisen tiikerin taakse tarraten kiinni tähän. Tempaus päättyy onneksi makeisiin nauruihin tiikerin säpsähdettyä ja kaaduttua maahan.

Hamiltonin on nähty leikkivän useaan otteeseen villipetojen kanssa. Hamilton toimii The Black Jaguar-White Tiger –säätiön hyväntahdonlähettiläänä. Säätiö tukee uhanalaisia kissaeläinlajeja valistaen samalla eläinsuojelun puolesta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!