© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottaksen kisaongelma herättää kysymyksiä: ”Huolestuttaa”

Valtteri Bottaksen kisaviikonloppu Singaporessa oli luvalla sanottuna surkea. Keskeytykseen päättynyt kisa oli vaikea heti lähdöstä alkaen. Lisäksi Bottaksella oli ongelmia turvavyönsä kanssa, josta suomalainen ei saanut kommentoida kisan jälkeen (lue uutinen).

Bottas tuli varikolle, jossa turvavyötä kiristettiin, syy siihen, että tuvavyö löystyi on vielä hämärän peitossa.

-Kiristimme vyöt varikolla, mutta syyt aukeamiseen huolestuttavat noissa kisanopeuksissa. Asia on tutkittava tarkasti, ja tärkeintä on saada tilanne korjatuksi Malesiaan (seuraava F1-kisa), tallin suorituskykyjohtaja Rob Smedley kertoi Autosportille.

Bottas ei saanut kommentoida asiaa kisan jälkeen, koska turvavyön aukeamisesta voi tulla kovat sakot FIA:lta. Ainakaan vielä FIA ei ole puuttunut asiaan. Bottaksella on ollut ongelmia tuvavyön kanssa aiemminkin.

– Valtterilla oli myös muutama vuosi sitten ongelmia turvavyön kanssa, mutta tällä kaudella ei ongelmia ole aiemmin ollut. Joten hieman huolestuttaa, että tuollaista nyt yhtäkkiä tapahtuu, Smedley ihmetteli.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!