© Kuva: Getty Images

Väite: Mersun F1-koneesta irti hurjat tuhat hevosvoimaa!

Vaikka nykyisiä F1-sarjan käyttämiä V6-moottoreita on kritisoitu rajusti hiljaisten äänien ja bensansäästelyn vuoksi, ei kukaan voi kieltää niiden olevan todellisia voimanpesiä. Motorsport.comin laskelmien mukaan sarjan paras moottori Mercedes on jopa rikkonut maagisen tuhannen hevosvoiman rajan.

Sivusto paljastaa heidän saaneensa käsiinsä F1-sarjan ulkopuolisen autonvalmistajan Singaporen GP:n aika-ajojen yhteydessä tekemiä tutkimuksia, joissa selviää saksalaismoottoreiden hurja tehoylivoima.

Mercedes-tallin tehdaskuljettajilla on käytössään ”taikanappi”, joka antaa kriittisessä tilanteessa koneesta irti jopa 80 lisähevosvoimaa. Tätä nappia voidaan käyttää sekä aika-ajoissa että kilpailuissa, esimerkiksi turva-autolähdöissä. Tämä selittää muun muassa sen, miksi Nico Rosberg pääsi niin helposti karkuun muilta Singaporen GP:n uusintalähdössä.

Mercedeksen asiakastalleilla ei ole käytössään vastaavaa systeemiä, joten esimerkiksi Williamsin Valtteri Bottas ei pääse nauttimaan ”ylimääräisestä” tehoedusta.

Ilman ihmenappulaakin Mercedeksestä irtoaa tutkimuksen mukaan komeat 980 hevosvoimaa, joista 820 irtoaa itse polttomoottorista. 160 lisäheppaa saadaan ERS-systeemin avulla.

Motorsport.comin mukaan Mercedes saa suurimman moottoriedun juuri kehittyneen ERS-järjestelmänsä avulla. Polttomoottorin suhteen Ferrari on lähes samalla viivalla hopeanuolen kanssa.

F1-autot ylsivät tuhanteen hevosvoimaan myös 1980-luvun turboaikakaudella, mutta tuolloin raja pystyttiin rikkomaan huomattavasti alkeellisemmalla teknologialla. Esimerkiksi elektroniikasta ei saatu lainkaan hyötyä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!