© Kuva: Getty Images

Toro Rosso odottaa jo ensi kautta Renaultin moottoreilla: ”Nyt on vain sopeuduttava”

Toro Rosson tallipäällikkö Franz Tost uskoo, että Belgian ja Italian GP:n vaikeuksien jälkeen tiimi palaa hyvälle tasolle Singaporessa.

Toro Rosson käyttämät Ferrarin viime kauden moottorit eivät olleet todellakaan parhaimmillaan voimaa vaativilla Span ja Monzan radoilla. Toro Rosson paras sijoitus näissä kilpailuissa oli murheellinen 14.

– Tiesimme kyllä, että juuri näillä radoilla vaikeuksia tulisi, koska käyttämäämme moottoria ei ole pystynyt kehittämään kauden aikana. Mutta näiden moottorien ottaminen tälle kaudelle oli meiltä tietoinen valinta ja meidän on elettävä tilanteen kanssa, Tost sanoi Motorsport.comille.

– Singapore on taas täysin erilainen rata ja uskon, että siellä meillä on mahdollisuuksia palata jälleen aika-ajossa Q3:een ja kilpailussa pisteille. Sen jälkeen myös Malesian, Japanin ja USA:n GP:n pitäisi olla meille ihan hyviä. Brasiliasta tulee hankala, mutta Abu Dhabin päätöskisa sopii taas meille.

Ensi kaudella tiimi vaihtaa Renaultin moottoreihin, jotka ovat toimineet erinomaisesti Red Bullin autoissa tällä kaudella.

– Aloitimme työt ensi kauden auton kanssa hyvin varhain ja meillä on vahva usko, että Renaultin moottoreilla tulemme olemaan ensi kaudella erittäin kilpailukykyisiä, Tost uskoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!