Nämä kuljettajat ovat F1-kauden suurimman pettymyksen hankintalistalla – mukana suomalaisväriä

Ranskalainen Renault tekee uutta tulemistaan F1-sarjan huipulle. Lotuksen täksi kaudeksi itselleen ostanut talli joutui lähtemään kauteen vaikeista asetelmista. Viime kauden rahahuolet bäkyvät tallin tämän kauden autossa, joka on kenties koko sarjan heikoin luomus. Auto on hidas ja vaikeasti ajettava, eivätkä kuljettajat Kevin Magnussen ja Jolyon Palmer pääse loistamaan sillä.

Vaikka talli on nyt suurissa ongelmissa, on se tehdastallina silti houkutteleva valinta monille kuljettajille. Kun takana on suuren automerkin taloudellinen tuki, täytyy kehityskäyrän kaiken järjen mukaan kääntyä jossain vaiheessa osoittamaan ylöspäin.

Tämän tietävät myös kuljettajat. Ranskalaismerkille on tämän kauden huonoista tuloksista huolimatta tyrkyllä useampikin laadukas kuljettaja.

Ketkä? SuomiF1-sivusto luo katsauksen heihin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!