© Kuva: Getty Images

Tallipäälliköt eivät halua eroon Bernie Ecclestonesta: ”Hän on rakentanut upean valtakunnan”

Huhut F1:n myynnistä lisääntyvät koko ajan ja kaupat Liberty Groupin kanssa saatetaan julkistaa jo tänään.

Monissa spekulaatioissa Bernie Ecclestonea ollaan siirtämässä syrjään kaupan myötä, mutta F-ykkösten johtavat tallipäälliköt eivät pidä ajatuksesta.

– Toivon todella, ettei tämä ollut Bernien viimeinen kilpailu. En usko, että oli. Odotamme kaikki, mitä tässä on tulossa lähiviikkojen aikana, spekulaatioiden määrä on tällä hetkellä valtava, sanoo Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner Auto Motor und Sportille.

Myöskään Mercedeksen Toto Wolff ei pidä ajatuksesta, että Ecclestone siirtyisi syrjään.

– Hän on rakentanut tämän upean valtakunnan, josta me muut hyödymme valtavasti. Katsomot ovat täynnä kuten juuri Monzassa ja joka vuosi tulee voittoa 1,5 miljardia. Bernie on tehnyt valtavan hienoa työtä. En halua lähteä spekuloimaan sitä, millaisia uudistuksia ja parannuksia voisimme jatkossa uusien omistajien johdolla tehdä. Niiden aika ei ole nyt, Wolff sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!