© Kuva: Getty Images

Tallipäällikkö väittää: ”Monet haluavat nyt Sauberille”

Sauberin tallipäällikkö Monisha Kaltenborn sanoo, että monet kuljettajat ovat alkaneet kiinnostua ajamisesta Sauberilla sen jälkeen, kun Longbow Finance tuli tiimin pääomistajaksi.

Sauberin taru oli jo päättyä, ennen kuin Kaltenborn löysi pitkän uurastuksen jälkeen uuden pääomistajan. Nyt tilanne on hänen mukaansa muuttunut täysin.

Vaikka uusien omistajien myötä tiimi on pystynyt tuomaan ensi kertaa tällä kaudella uusia osia ja päivityksiä autoon, ei lopputulos kilpailussa ole ollut yhtään kummoisempi.

– Voin vakuuttaa, että me olemme nyt monille kuljettajille paljon kiinnostavampi tiimi kuin pari kuukautta sitten. Se kertoo tämän tiimin laadukkuudesta paljon, vaikka olemmekin saaneet parin viime kauden aikana paljon lokaa niskaamme, Kaltenborn sanoo Autosportille.

– Okei, meillä oli pari paskaa vuotta. Mutta se ei ole ollut sitä oikeaa Sauberia ja ihmiset alkavat nähdä sen. Meillä on aika monta kuljettajaehdokasta ensi kaudeksi pöydällä ja tulemme käymään heitä tarkasti läpi. Mitään aikarajaa meillä ei ole. Teemme työmme huolella ja rauhassa ja ilmoitamme asioista, kun kaikki on valmista, tallipäällikkö kertoi.

Tällä kaudella autoa ovat ajaneet Felipe Nasr ja Marcus Ericsson, mutta molempien sopimukset loppuvat tähän kauteen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!