© Kuva: Getty Images

Tallin jahkailu turhauttaa F1-kuljettajaa: ”Tässä kestää kauemmin kuin oletin”

Renault ei ole julkaissut vieläkään ensi kauden kuljettajiaan. Nykyiset kuskit Kevin Magnussen ja Jolyon Palmer joutuvat odottamaan kohtaloaan vielä kenties pitkäänkin, sillä ranskalaismerkki ei ole aikeissa paljastaa ensi kauden suunnitelmiaan lähiaikoina.

Tilanne turhauttaa Magnussenia, joka haluaisi repaleiselle uralleen jatkoa mahdollisimman nopeasti. Tanskalainen on kokenut jo kerran aiemmin kohtalon jäädä vedetyksi yli listalla, kun McLaren tiputtikin hänet kisakuljettajan paikalta takaisin reserviin kauden 2014 päätteeksi.

Magnussenin mielestä nykyistä tilannetta ei voi kuitenkaan verrata McLarenin aikaiseen.

– Silloin luulin minulla olevan sopimus kunnossa. Asiat selvisivät minulle vasta pari kisaa ennen kauden loppua. Nyt tilanne on erilainen, sillä kautta on vielä paljon jäljellä eikä mikään ole varmaa, tanskalainen totesi lehdistötilaisuudessa ESPN:n mukaan.

Vaikka sopimustilanne turhauttaa, ei tanskalainen stressaa turhia.

– Odotin, että sopimukseni olisi jo varmistettu tässä vaiheessa. Mutta niin ei tapahtunut, eikä sitä auta murehtia. Teen parhaani ja mielestäni olen suoritunut kiitettävästi. Toivottavasti se riittää.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!