© Kuva: Getty Images

Stoffel Vandoorne uskoo McLareniin: ”Meillä on paras kolmikko kasassa”

24-vuotias belgi Stoffel Vandoorne saa viimein tilaisuutensa McLarenin ratissa ensi kaudella.

– Meillä on varikon paras kolmikko kasassa nyt. Fernandolla ja Jensonilla on valtava kokemus. On hienoa, että myös Jenson jatkaa apunani ensi kaudella. Itselläni on intoa ja kunnianhimoa vaikka kuinka, tällä kolmikolla pystymme varmasti puskemaan tiimiä eteenpäin niin nopeasti kuin on ylipäätään mahdollista, Vandoorne sanoi Autosportille.

– Olen ensi kauden suhteen tosi luottavainen. Ajoin jo yhden kilpailun ja se meni mielestäni erittäin hyvin. Olen hyvin luottavainen sen suhteen, että pystyn hoitamaan hommani hyvin. Tulisipa jo maaliskuu ja ensimmäinen kilpailu Melbournessa, Vandoorne huokaili.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!