© Kuva: Getty Images

Sergio Perez kertoo – tässä ovat Force Indian yllättävät vahvuudet!

Sergio Perez uskoo tietävänsä, miksi Force India on menestynyt niin hyvin tällä kaudella.

– Meillä on todella hyviä ihmisiä töissä ja mikä tärkeintä, meillä ei harjoiteta minkäänlaista politikointia, vaan kaikki saavat keskittyä täysin omaan työhönsä, Perez kertoo Motorsport.comille.

– Se tekee valtavan eron moneen muuhun tiimiin nähden. Me haluamme tehdä kaikkemme nimenomaan tiiminä ja se on tärkeä asia.

Vaikka Force Indialla ei olekaan rahaa yhtä paljon kuin monilla muilla, se voi kääntyä Perezin mukaan positiiviseksi asiaksi.

– Olisihan se ihan kiva, jos budjetti olisi isompi, mutta se voi myös kääntyä itseään vastaan. Tärkeämpää on hyvät ihmiset ja rakenne tiimin sisällä. Meillä on avainrooleissa loistavat ihmiset ja myös mahtavat tiimin johtajat.

Force Indian kausi alkoi kankeasti, mutta viimeiset yhdeksän kilpailua ovat tuoneet 95 pistettä ja podiumpaikat Bakussa sekä Monacossa.

– Tiesin heti, että automme on tosi kilpailukykyinen. Alkukaudesta keskityimme paljon auton heikkouksien parantamiseen ja se on auttanut kauden edetessä todella paljon, Perez sanoo.

Meksikolaisella on sopimus myös ensi kaudesta, mutta sponsoritilanteensa takia hänen pysymisensä tallissa ei ole täysin varmaa. Hänen uumoillaan kuitenkin jäävän talliin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!