© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettel: ”On ihan oikein, että Marchionne paineistaa meitä”

Sebastian Vettelin mielestä on vain positiivinen asia ja täyttä realismia, että Ferrarin presidentti Sergio Marchionne antaa rajusti painetta koko tiimille.

Marchionne on vaatinut kaikilta Maranellossa parempaa tekemistä ja tuloksia radalla. Viimeksi Ferrari on voittanut vuosi sitten – juuri Singaporessa, joka on edessä viikonloppuna.

Vettelin mielestä Marchionnen pitääkin antaa painetta tiimille.

– Hän tietää tilanteen tarkkaan ja on mielestäni vain realisti. Emme ole suosikkeja, mutta kyllä sen tietää jokainen tiimissä ja haluaa muuttaa asian, Vettel sanoo Crash.netillä.

– Eikä asiaa pidä kokea niin, että saamme turpiimme Mercedekseltä, vaan siten, että heillä on erittäin hyvä tiimi ja arvostamme heidän hyvää työtään.

– Kumpikaan Mercedeksen kuljettaja ei tee juuri virheitä. He suorittavat hyvin ja tasaisesti joka viikonloppu. Jos me pystymme samaan, se on todella kova juttu, koska heidän tasonsa tällä hetkellä on erittäin korkea.

– Emme tietenkään ole tyytyväisiä tilanteeseen. Ei kukaan presidentistämme lähtien jokaiseen tehtaan työntekijään. Meidän on luotettava omaan osaamiseemme, sillä se on meidän vahvuutemme.

– Kaikkien tähtäimessä on parempi tulevaisuus. Nyt on kuitenkin oltava realisti ja sanottava, että Mercedes on suosikki ja me pyrimme tekemään heidän elämänsä niin vaikeaksi kuin mahdollista, Vettel pohtii.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!