Haasin Romain Grosjean hehkuttaa esimiestään Gene Haasia estoitta. Ranskalaispilotin mielestä hän on paras pomo ikinä.

– Minulle, uralleni ja imagolleni siirtyminen uutta brändiä kantavaan tiimiin on ollut aivan uniikki kokemus. Ajoin vielä tiimin ensimmäiset MM-pisteet, mikä oli erityisen hienoa, Grosjean sanoi Jaguarin tilaisuudessa Singaporen GP:n alla.

– Haasin lähestymistapa F-ykkösiin on erittäin älyllinen, mikä on tehnyt tästä upeaa.

Haasille Grosjean siirtyi Lotukselta, joka sittemmin myytiin Renaultille.

– Aavistin, ettei Lotus pysyisi kilpailukykyisenä, siksi lähdin. Työkulttuuri Lotuksella ja Haasilla on kuitenkin aika samanlainen. Suurien ero on Gene Haasin ajattelutavassa. Hän on paras tiimin omistaja, mitä olen koskaan urallani kohdannut.

– Gene rakastaa kilpa-autoilua ja ymmärtää siitä kaiken. Hän tietää myös, etteivät asiat tapahdu hetkessä. Gene ei koskaan aseta liikaa paineita kenenkään niskaan, vaan haluaa vain kaikkien tekevän yksinkertaisesti parhaansa, Grosjean hehkuttaa pomoaan.

Myös F1:n uudet omistajat ovat luonnollisesti mieleen jenkkitallin kuljettajalle.

– Amerikassa osataan tehdä hieno show. Austinissa oli viime kaudella upea kilpailu ja ihmiset siellä olivat todella innoissaan. Toivoisin, että Yhdysvaltoihin saataisiin toinenkin GP, olisi upea ajaa länsirannikolla, esimerkiksi Los Angelesissa. Jos sinne saadaan toinen osakilpailu, amerikkalaiset rakastavat tätä lajia todennäköisesti vieläkin enemmän.