© Kuva: Getty Images

Romain Grosjean purkaa pettymystään: ”Todella turhauttavaa”

Haasin Romain Grosjeanin viikonloppu Singaporessa oli kamala. Hän kolaroi perjantaina ja lauantaina, eikä päässyt jarruongelmien vuoksi mukaan kilpailuun.

Grosjean haali kauden neljässä ensimmäisessä kilpailussa 22 MM-pistettä, mutta kausi on ollut laskusuuntainen. 1.5. ajetun Sotshin GP:n jälkeen hän on ollut pisteillä vain kerran, seitsemäs Itävallassa.

– On aina todella turhauttavaa, kun et pääse kilpailemaan, koska juuri se on lajin suola ja sitä rakastan. On vain päästävä yli tästä kaikesta ja mietittävä pelkästään seuraavaa kilpailua. Singapore oli minulle todella vaikea viikonloppu, mutta myös kaikille muille tiimissä, Grosjean purki F1i.comilla.

Nälkää ainakin jäi ensi viikonlopun Malesian kilpailuun.

– Nämä ovat kaikkine elementteineen mielestäni kaksi kauden hankalinta kilpailua. En joutunut fyysisesti koville Singaporessa, joten pääsen ainakin tuoreena miehenä Malesiaan.

– Malesia on kauden kovin kilpailu. Siellä ajetaan kuumassa ja rata on todella nopea. Mutta samalla se on upea rata ja jos auto toimii, siitä tulee fantastinen kokemus.

Sepangin rata on pinnoitettu uudelleen hiljattain, mikä luo omat haasteensa.

– Siksi on tärkeää saada jo perjantaina hyvä käsitys siitä, kuinka renkaat siellä toimivat. Malesiassa sataa usein, mikä tuo sekin omat haasteensa, Grosjean pohti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!