© Kuva: Getty Images

Renault-pomolta mielenkiintoinen lausunto: ”Kehityksemme ei ole näkynyt ulkopuolisille”

Renaultin päällikkö Frederick Vasseur sanoo, että talin kehittyminen ei ole näkynyt tällä kaudella ulkopuolisille.

Renaultilla on vain vaivaiset kuusi MM-pistettä, mikä on valmistajajätiltä ala-arvoinen esitys. Vasseur yrittää selittää asiaa parhain päin.

– Olemme keskittyneet jo vuoteen 2017, mutta silti meidän on saatava loppukaudestakin paras mahdollinen tulos. Tämä ei ole helppoa tiimille, koska olemme menneet monella osa-alueella valtavasti eteenpäin, mutta se ei näy ulkopuolisille lainkaan.

– Kaikki tämä on osa tiimin rakentamista. Haluamme parantaa juuri niissä asioissa, jotka tekevät paremman tulevaisuuden mahdolliseksi pitkällä tähtäimellä: esimerkiksi rengaskuluman hallinta, kisaviikonloppujen kokonaisuudet ja auton suorituskyvyn parantaminen ylipäätään, Vasseur listaa.

– Kaikki hyvä työ ja parannukset, mitä saamme nyt aikaan, ovat meille varmasti hyödyksi 2017 ja sen jälkeenkin. Esimerkiksi Monzassa olimme renkaanvaihdossa nopein tiimi 2,1 sekunnilla! Minulle se on todiste kovasta työstä ja sitoutumisesta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!