© Kuva: Getty Images

Red Bullit jäivät kärjestä – Daniel Ricciardo uskoo silti paalupaikkaan

Daniel Ricciardo sanoo, ettei hän ole huolissaan Red Bullin vauhdista, vaikka molemmat autot jäivätkin Nico Rosbergin kärkiajasta perjantain toisissa harjoituksissa.

Red Bullia pidetään Singaporessa voittajasuosikkina ottaen huomioon Marina Bayn radan profiilin, joka on kuin tehty Red Bullille. Kuljettajat lunastivat näitä odotuksia ensimmäisissä harjoituksissa kellottaen nopeimmat ajat tulostaululle. Toisissa harjoituksissa tahdin määräsi kuitenkin Rosberg ja Red Bull-kuljettajat jäivät tuloslistan sijoille neljä ja viisi.

– Meillä on ehdottomasti töitä tehtävänä, mutta uskon meidän löytävän muutaman asian yön aikana. En ole huolissani vauhdista, Ricciardo sanoo.

– Minusta olemme melko hyvissä asemissa ottaen huomioon sen mikä autosta on vielä otettavissa. Uskon meidän saavan siitä vielä paljon enemmän irti.

– Jos saamme kaiken potentiaalin irti, uskon meidän olevan vahvoilla lauantaina. Kuten ennustettua, kolme tallia mahtuu puolen sekunnin sisään.

Ricciardo uskoo myös, että hän ja Verstappen voivat valloittaa eturivin, jos he saavat hyvät suoritukset kasaan lauantain aika-ajossa.

– Se on suunnitelmana ja se on lähellä. Jos muutokset onnistuvat illan aikana, niin olemme vahvoja huomenna. Tiesimme Mercedeksen eron olevan pieni täällä, joten onnistuessamme olemme todella lähellä aika-ajoissa, Ricciardo tuumaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!