Mercedeksen tallikaverit Nico Rosberg ja Lewis Hamilton eivät ole ylimpiä ystävyksiä. Välejä ovat hiertäneet entisestään se, että molemmat kuljettajat taistelevat tällä hetkellä maailmanmestaruudesta. Red Bull -kuski Daniel Ricciardo on päässyt seuramaan Mersu-kuskeja läheltä.

Tällä kaudella yhteentörmäyksiä Rosbergin ja Hamiltonin välillä on ollut ehkä enemmän kuin koskaan. Kolarit Espanjassa ja Itävallassa puhuttivat paljon, ja tallikavereiden kohtaamiset ovat olleet jäätäviä televisiokameroiden edessä.

Yhtenä esimerkkinä Ricciardo nostaa lämpiön, jossa kuljettajat viettävät hetken ennen palkintopallille nousua.

– Paras pala on, kun näiden kahden kanssa pääsee podiumille. Huoneessa otetaan ensin kypärät pois, mutta he ovat vain hiljaa, eivätkä sano toisilleen mitään. Se hiljaisuus on kiusallista, Ricciardo sanoi Daily Mailille.

Monet ovatkin nähneet tv-kuvista, kun Rosberg ja Hamilton suorastaan välttelevät toisiaan lämpiössä. Tilanne on ollut Ricciardon mukaan kummallinen.

– Minä itse en pidä niinkään hiljaisuudesta. Yritin aina luoda keskustelua, mutta he vain nauttivat hiljaisuudesta. Onhan se tavallaan hassua, Ricciardo kertoi.

Lähde: Sportti.com