© Kuva: Getty Images

Räikkönen pääsi harvojen kerhoon – Mercedeksellä tältä kaudelta käsittämätön tilasto

Ferrarin Kimi Räikkösen Mercedeksen Lewis Hamiltonista suorittama ohitus viime viikonlopun Singaporen GP:ssä oli paitsi upea, myös harvinainen suoritus tällä kaudella. Kyseessä oli vasta kuudes kerta, kun hopeanuoli onnistuttiin ohittamaan tämän kauden osakilpailussa varsinaisessa kilvanajotilanteessa.

Kun starttihässäkät jätetään pois laskuista, eivät Räikkösen lisäksi Hamiltonia ja Nico Rosbergia ole päässyt ohittamaan kuin Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas, Nico Hülkenberg ja Max Verstappen.

Kiinassa autoaan kolhineen Hamiltonin ohitse livahtivat niin Räikkönen kuin Ricciardokin. Bakun GP:ssä Bottas ja Verstappen lipsahtivat hallitsevan maailmanmestarin ohitse. Rosberg on puolestaan joutunut antautumaan Monacossa Hülkenbergille ja Silverstonessa Verstappenille.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!