© Kuva: Getty Images

P2: Kimi Räikkösen vauhti erinomaista – Hamiltonilla tahmeaa

Ferrarin Kimi Räikkönen kellotti toiseksi nopeimman ajan Singaporen GP:n toisissa harjoituksissa. Ferrari-kuljettajan vauhti oli hyvää paitsi yhdellä kierroskella, myös pitkissä vedoissa, mikä lupaa hyvää kilpailua ajatellen.

Kärkiajan kellotti Mercedeksen Nico Rosberg, jonka ajasta Räikkönen jäi vajaat kolme kymmenystä. Kolmas oli Red Bullin Max Verstappen.

Harjoitussessio osoittautui ongelmalliseksi usealle kuljettajalle. Yksi kärsineistä oli hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton, joka tuskaili autonsa säätöjen kanssa. Loppuharjoitus meni kaiken lisäksi sivu suun autoon iskeneen teknisen ongelman seurauksena. Tulosluettelossa britti oli seitsemäs.

Vaikeaa oli myös Williamsin Valtteri Bottaksella. Tallilla ei tunnu riittävän vauhtia Singaporessa, mistä suomalaisen 15. sija kielii. McLarenin Fernando Alonson auto hajosi harjoitsuten lopussa ja Haasin Romain Grosjean rysäytti jarruvian seurauksena seinään. Myös Red Bullin Daniel Ricciardo spinnasi näyttävästi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!